Veterinærer

Vi har fått en del forespørsler om vi kan anbefale veterinærer, og her har dere et knippe som våre hundeeiere har anbefalt

Benedicte Wickmann

Sandviken Dyreklinikk, Bergen. Fantastisk hjelp og service!!

Helsesjekk og vaksine: ca 769,-

 

Per G Hegre

Vi bruker Jæren smådyrklinikk, Morenefaret 1 4340 Bryne, tlf 474 71 607 og er veldig godt fornøyd. Brukte samme veterinærer på vår forrige hund, en Labradoodle, møter ingen fordommer. For vaksinasjon og 3 års helsekontroll betalte jeg kr. 769,- i november 2021.

 

Sissi Leit

Vi søker fortsatt en Australien Cobberdog , har hatt noen hunder. siste hund var en nydelig Rottwailer som dessverre måtte omplassere pga akutt og langvarig sykdom. Men da brukte vi Ølstad den gang Fet veterinær klinikk, enestående alle der nede. Samt levelig pris. Dette er dessverre 12-14 år siden nå så mange år har jo gått.

Takker de for godt arb, da iallefall.

 

Marte Håpnes

Vi bruker Harestua dyreklinikk,

Hadelandsveien 856

2743 Harestua

Tlf 94025110

Veterinær Marita Sørensen

Veldig fornøyd

667,- kr for ettårskontroll m vaksine.

Kan alltid ringe for råd, og vurderer hun at det ikke er nødvendig m en konsultasjon sier hun det.

 

Christin Christoffersen

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk har klinikker flere steder. Flinke og hyggelige veterinærer. Bruker de på Lotta og katten. Alltid vært fornøyd. (Og billige, vinner ofte pristester).

 

Tove Schjetne

Hei Rita. Har vært til dyrlege i dag med ofelia som vi hentet hos dere i 2008. Det har vært en veldig frisk hund Å veldig glad hund Kunne ikke vært mere fornøyd Vi betalte 1000kr for helsesjekk Fikk veldig god behandling. Ofelia som vi valgte å kalle wilma Hadde deriblant flotte tenner. Fikk veldig skryt. Det var Stjørdal dyreklinikk. Dæm kan gjerne få skryt.

 

Hanne Bugge Klem

Vestmar Dyreklinikk, ligger i Sannidal. Dyrlege Per Christian Bye. Fantastisk dyrlege . Usikker på priser da vi har Vetplan på både Caissa og Margit ( begge fra DHH).

 

Heidi Figge Eilertsen

Follo dyreklinikk i ski er fantastiske har kjempe dårlig erfaring med Jeløy ved Moss så tror dette handler veldig om veterinæren som er på jobb. Priser i ski husker jeg ikke har vært der av forskjellige grunner. Men må jo si at jeg håper at ingen behandler hundene ut fra rase men fra at dette er et dyr akkurat som vi mennesker.

 

Merethe Nordmo

Anicura Jeløy Dyresykehus i Moss. Dyktige, vennlige veterinærer og svært god service fra øvrig personell. Har Aniplan Basis. Merker det litt på lommeboken nå, når vår hund utredes for allergi, men takk og lov for god forsikring. Fantastisk behandling og oppfølging (til alle døgnets tider).

 

Laila Fauske

Teddy (Kennel Pil) har så langt i sine 4 leveår fått alt av helsesjekk, vaksiner osv hos Liertoppen Dyreklinikk på Lierskogen ved Asker. Maken til positive og vennlige veterinærer altså Svarer umiddelbart på tlf når matmor er bekymret for “ett eller annet” og følger opp smått og stort Tlf: 32 85 20 85

 

Torunn Sund-Olsen

Vi og Pluto f 01.10.20 er svært fornøyd med https://www.facebook.com/ranaveterinaerkontor

 

Hege Johnsrud

Vi er veldig fornøyd med Dyrlegen i Slemmestad avd Slemmestad. De har alltid tatt godt vare på vår Lykke (22.12.18 Dina&Pax) Prisen er også ok. Ikke billig akkurat, men billigere enn visse “merke” klinikker.

 

Ellen Skancke

Jeg har vært veldig fornøyd med Veterinær Deg dyreklinikk på Vøyenenga i Bærum. De er veldig flinke til å ivareta både de på to og de på fire. Prismessig tror jeg ikke de er av de dyreste, men heller ikke av de billigste jeg har hørt om. De har også veterinær på vakt noen timer i helger og lang åpningstid, noe som kan være veldig praktisk.